Žymos: Produktas.

Produkto Aprašymas produkto pavadinimas Fengmi 4K Projektoriaus prekės Fengmi Produkto modelis L176FCN spalva apjuodinti 2000 ANSI Liumenų Triukšmo Mažas Kontrastas 3000:1 Rezoliucija 4K Judesio Kompensacija 2D HDR 10 Yes Operacinė Sistema MIUI Bazės Sistema "Android" 6 Sistemos Kalba CHN ,ENG

(keisti sistema daugiau kalbų palaikymas) Filmo efektas Taip mesti santykis 0.233:1 Keystone Korekcija Aštuonių taškų Korekcija Sertifikavimo Dual full/aukšto dažnio garsus

DTS RAM 2GB DDR3 atmintis Built-in saugojimo 64GB emmsp Įtraukimo data 2019.05 Ekrano dydis 80 cm ~ 150 cm Ekrano formatas 16:9 Susijusių Gaminių Bendrovė Įvadas Kapok Projektorius Technology Co., Ltd.Sertifikuota Xiaomi, Fengmi, Wemax, XY Ekranai, Vividstorm platintojas, įsikūrusi Sidnėjus, Australija.Mes teikiame Projektorių, Projektoriaus Ekranus, Namų Kino ir Namų kino Teatro.Mes turime specialistų komanda su didele patirtimi lazeriniai projektoriai, ir mes paskyrėme aptarnavimas po pardavimo, remontas Kinijoje ir Australijoje išspręsti jūsų rūpesčius.Ačiū jums už jūsų pasitikėjimą ir supratimą! Paroda " Mūsų Privalumai Pakavimo ir Siuntimo DUK 1.Kaip aš galiu gauti kainą? -Mes paprastai pasiūlymą per 24 valandas po to, kai mes gauti savo užklausos(Išskyrus savaitgalį ir švenčių dienas).

-Jei esate labai skubiai gauti kainą, rašykite mums arba susisiekite su mumis kitų būdų, kad galėtume pasiūlyti jums citata.

2. Galiu pirkti mėginių užsakymus? -Atsiprašome, nėra jokio mėginio projektoriaus.

3.Kas yra jūsų vadovauti laiką? -Ji priklauso nuo užsakymo kiekio ir sezonas jums pateikti užsakymo.

-Paprastai, mes galime išsiųsti per 1-7 dienas mažas kiekis, ir apie 15 dienų, didelis kiekis.

4.Kokia jūsų mokėjimo terminas?T/T", "Western Union", "MoneyGram", ir "Paypal".Tai nėra apyvartiniai.

5.Kas yra laivybos metodą? -Ji galėtų būti gabenami jūra,oru ar express(EMS,UPS,DHL,TNT, "FEDEX" ir ect).

Prašome patvirtinkite su mumis prieš užsakymus.

6.Kaip padaryti, kad mūsų verslo ir ilgalaikius gerus santykius? -1. Mes nuolat geros kokybės ir konkurencinga kaina, siekiant užtikrinti, kad mūsų klientai naudos ;

-2. Mes gerbiame kiekvieną klientą, kaip mūsų draugas ir mes nuoširdžiai daryti verslą ir susidraugauti su jais,nesvarbu, kur jie yra kilę.

7.Mokesčių freein šios ES šalys, ir AS : Šalys yra:AU,Prancūzija,Vokietija,Italija, Danija, Lenkija, Portugalija, Ispanija, Suomija, Prancūzija, Graikija, Vengrija, Airija, Austrija, Belgija, čekijos Respublika,Lietuva, Liuksemburgas, Latvija, Nyderlandai, Rumunija, Švedija, Slovėnija, Slovakija ir kt.

(Dėl skirtingų muitų teisės aktus įvairių Europos šalių, kai kuriais ypatingais atvejais, pirkėjų vis dar reikia mokėti muitus.Tai pirkėjo atsakomybė padengti muitai.Mes tikimės, kad visi klientai galėtų suprasti.Dėkojame už jūsų paramą!)

8. Kiek yra garantinis laikas?vienerius metus.

Specifikacijos
Vertė
Objektyvo Automatinis Fokusavimas
Modelio Numeris L176FCN
Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija Pico, Built-In Garsiakalbiai
Sertifikavimo FCC/CE/ROHS
Rezoliucija 4K
Namų Kino Projektorius Taip
Projekcijos Atstumas 10-50cm
Lempa Lazerinis
Garantinis Aptarnavimas Skambučių Centro ir on-line Techninis Palaikymas
Stilius DLP
Kontrastas 3000
Prekės Pavadinimas LanYuXuan, Fengmi
Ryškumas 2000 Ansi
Naudoti Namuose
Tipas Rankinių Įrankių Dalys, lubinis Projektorius
Kilmės vieta Kinija
Garantija(Metai) 1 metų
Nešiojamieji No

sku - w46681

Jūsų Įvertinimas