Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Medienos apdirbimo pagrindai: tai kaiščio centro ieškiklis tinka įvairių programų, tokių kaip greitas padėtį; Ji tinka didžiausia 8 colių ratas, aštuonkampis ir aikštė, taip pat 5-3/4 colio šešiakampis; centras išvada yra tiek praktinių, kad kiekvieną woodworker ir dailidė neturėtų praleisti.

Puikus pasirinkimas medienos apdirbimo: taškas, kai vertikalios linijos susikerta atskleidžia tikrąją centras; Iki centro ovals ir stačiakampių, tiesiog reguliuoti ruošinio aukščiau v-tvora, kad tilptų ilgesnis pusėje forma, kai įmušė statmena linija; apskritimo ieškiklis yra puikus įvairių medienos apdirbimo, papuošalai-priėmimo projektus, ir "PASIDARYK pats" programos.

Mėgaukitės pasitenkinimą medienos apdirbimo: mėgaukitės pasitenkinimą sukurti simetriškos medienos apdirbimo projektus; lengvas struktūra center square įrankis pagamintas iš tvirtos, smūgiams atsparaus plastiko, todėl lengvai ir stabiliai naudoti; be to, skaidraus plastiko užtikrina gerą matomumą jūsų; Šio centro žymeklis turi 2 V formos kamščiai, vienas ant kiekvienos pusės padidinti universalumas.

Kokybės ir skaidraus plastiko: center square finder įrankis naudoja kokybės, lengvas ir smūgiams atsparaus plastiko padaryti, kuris suteikia jai ilgalaikį ir patogus naudojimas; be to, šio centro vaizdo ieškiklis, medienos apdirbimo įrankis yra skaidrus kontūras jums suteikti aiškesnę viziją.

Tiksliai, kaip rasti centras: mūsų medienos apdirbimo centro ieškiklis priemones, apie 14,5 x 12,5 cm/ 5.7 x 4.9 colių, tinkamo dydžio bus jums greita, paprasta ir tiksli būdas rasti centras gabalas medienos, labai pagerinti savo darbo efektyvumą; Tiesiog įtraukite ją į savo parankinę dabar.

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

2 * Centras Finder Įrankis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos
Vertė
Kilmės Žemyninė Kinija
Sertifikavimo NĖRA

sku - w47499

Jūsų Įvertinimas