1.Auto Įjungta, Kai prijungsite energijos, Todėl jos labai gerai naudoti, automobilis ar kitas tu nori, kad jis turi auto funkcijas.

2.Dual Įrenginio Sąsaja: tuo pačiu metu pora išmaniojo telefono ir planšetinio kompiuterio ir perkelti muziką iš bet viena stereo sistema, kuri palaiko standartinę 3,5 mm arba RCA jungtį.Prijungti du Bluetooth įrenginiai vienu metu klausytis muzikos, skambinti, ir daugiau.

3.Sujungti du prietaisus: Parama susisiekti su 3.5 mm audio uosto ir 2 RCA garso uoste tuo pačiu metu.

4.Skambinimas laisvų rankų įranga ir Navigacijos Transliacijos: įmontuotas mikrofonas laisvų rankų skambučių; Vieną paprastą mygtuką atsiliepti/perrinkimas/pakabinti/atmesti skambučius.Be to, "Bluetooth" automobilinis adapteris palaiko transliavimo balso pranešimą iš egzistavo navigacijos App, jums nereikia žiūrėti žemyn telefono užtikrinti saugaus vairavimo.

5.Belaidė Muzikos Transliacija: Stereo transliuoti muziką į ne "Bluetooth" ausines ir garsiakalbius.

6.Erdvės Taupymo Dizainas: Ultra-kompaktiškas ir lengvas patogus naudoti su įvairiais įrenginiais.

7.Super Stabilus Ryšys: Mūsų "Bluetooth" garso adapteris yra įrengta su "Bluetooth" 5.0 chip pastovaus ryšio porą, greitai perdavimo ir platų signalų diapazoną (33 pėdų) atstumu.Su 3.5 mm AUX uosto ir 2 RCA uosto, jis gali būti prijungtas prie ne "Bluetooth" automobilių garso sistemos, namų garso sistemos, laidinis ausinių/garsiakalbis, Stiprintuvas/Namų kino Teatro.kt.Tada jūs galite mėgautis wireless Hi-fi muzikos transliavimo!Pastaba: Tai vikefon "Bluetooth" imtuvo tik,, nėra pulteliu.Taigi, tu negali naudoti jį savo TV, klaviatūra, pele.

8.Auto-Prisijungimas:Šis "Bluetooth" imtuvo automatiškai prisijungti prie paskutinio suporuotų "Bluetooth" prietaiso, kai jūs jį įjungti kitą kartą.

9.3-RAKTAS: kita daina/Volume Up, Ankstesnės Dainos/garso mažinimo, Daugiafunkcį Mygtuką(MFB)

10: Naujovinami iki paramos U Disko žaisti.

11.Pastaba: Ne integruota baterija,Taip POWERED BY USB jungtį.

Medžiaga:ABS

spalva:Kaip Parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 x "Bluetooth" 5.0 Garso Imtuvas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos
Vertė
Tinklas Belaidis LAN
Medžiaga Plastikiniai
"bluetooth" Taip
APP Kontrolės NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
FM/AM Imtuvas Taip
Sertifikavimo NĖRA
Įvesties Formatas Mp3
Rezultatai 6.5 MM
Vidinis HDD Taip
Žaliavos USB Tipas A
Prekės Pavadinimas FGHGF

sku - w66017

Jūsų Įvertinimas