FS-600 USB Nešiojamą Nešiojamų Skaitiklis, Radiacijos Detektorius, Radioaktyviųjų rentgeno, Gama Spinduliuotės Testeris Dozimetro

Įvairių ekranas, funkcijos: galite nustatyti signalo skaitymo vertę, Kinų ir anglų įjungimo, ekrano apšvietimas, realaus laiko dozės kreivė ekranas, funkcijos ir kt.pagal jūsų poreikius.poreikius.

Vidinis duomenų atminties kortelės: kai kurių duomenų, tokių, kaip sukauptos dozės vertė, dozės signalizacijos skaitymo vertę ir dozės signalizacija, ribinės vertės, nebus prarastas po maitinimo nutraukimo.

Realaus laiko aptikimo ir iš viso dozės: Jis gali aptikti radiacijos dozės realiu laiku ir registruoja sukauptas dozės vertė, tuo pačiu metu.

Du būdai, kaip maitinimo šaltiniai: Šis detektorius palaiko baterijas ir USB dviem būdais maitinimo šaltiniai.Galite naudoti 3 AAA baterijos arba USB kabelis įkrauti elektros energijos tiekimas. (Baterijos neįtrauktos).

Didelio Našumo Lustas: Ji patvirtina, 32-bitų procesorius, stipriu anti-trukdžių gebėjimas ir aukštos nustatymo tikslumas svyruoja.

Spalva:juoda

Medžiagos:Metalas + Plastikas

Pakuotės Turinys:

1 * spinduliuotės detektorius

1 * USB kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos
Vertė
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Prekės Pavadinimas FGHGF

sku - w55435

Jūsų Įvertinimas