Medaus Lazeris-Lova Korio Dauguma Engravers,Greito Šilumos Išsklaidymo Ir Stalo Apsauga, Su Aliuminio Plokštės

Su šiuo medaus darbo stalo,galite gauti:Greitas šilumos išsklaidymo, Aukštos kokybės medžiagos,Graviravimas lazeriu matomas projekto.Apsaugoti savo darbo stalo ir savo graviruotas kūrinys su juo dabar!

medaus lazeriu lovos yra prieinami įvairių dydžių.Dydis, tai vienam (ilgis x plotis x aukštis): 300 x 200 x 22 mm (11.81 x 7.87 x 0.87 cm).Jums bus rasti tinkamą vieną jūsų lazerinis graviravimas mašina.Mūsų korio darbo stalas yra pagamintas iš patvaraus metalo ir tvarkomi su didelio tikslumo, tai tvirtas, patvarus, stabilus,rūdžių įrodymas.

Medaus darbo stalo + aliuminio plokštės.Ne tik gali korio stiprinti gebėjimą spręsti dūmų ir šiukšles iš lazerinis graviravimas, ji taip pat saugo stalo švarus ir tvarkingas.Aliuminio plokštė sujungta su korio lazeris-lova neleidžia lazeris-nuo degimo stalo per graviravimas.

Aiškiai ir tiksliai matavimo liniuotės kraštą korio lazeris-lova leidžia jums greitai matavimai graviruotas objektus.Ir jums bus gauti keturi balti aikštėje dvipusis, putų juostos, tada naudoti juos išspręsti medaus darbo stalo ir apačioje aliuminio plokštės

medaus darbo stalo yra puikus pasirinkimas populiariausių namų lazerinio graviravimo stakles.Korių lazeris-lova, taip pat yra suderinamas su kitų lazerinis graviravimas mašinos, tokių kaip pluošto lazerinis graviravimas mašinos, CO2 lazerinis graviravimas mašinos.

dydis: 300 x 200 x 22 mm

Medžiaga: Aliuminio

spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 x korio lazeris-lova

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos
Vertė
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija

sku - w50789

Jūsų Įvertinimas