Jūs esate Sąlyga: šis paketas pilnas ir praktinių galite patikrinti ar stebėti deimantų, gali greitai, tiksliai ir saugiai nustatyti nekilnojamojo diamond.

Patikima ir tinkama Naudoti Medžiaga: deimantų testeris tvartai yra daugiausia pagaminti iš geros kokybės plastiko, patikimas, firma, colorfast už ilgalaikį naudojant, nebus lengva išnyks ar pertraukos metu naudojimo, didinamąjį stiklą, yra pagamintas iš ABS, aliuminio lydinio ir akrilo optinis objektyvas, baudos kūrinys bus pasiūlyti jums gražus vizualinis poveikis.

Lengvas naudoti: pirma, tiesiog įjunkite mūsų diamond detektorius, tada dėkite detektorius dėl deimanto (paspauskite pirštu prieš laidžios plokštelės ant nugaros taip, kad patarimas detektorius yra ne 90 laipsnių kampu į daiktas yra išbandyti ir taikyti šiek tiek slėgio, kad būtų gauti tikslūs matavimo); Jei deimantas yra suklastotas, crystal arba kubinių zirconia, testeris nebus signalas; perlas turi būti ištirti, turi būti švarus, sausas ir kambario temperatūroje.

Praktinę Funkciją: mūsų papuošalai deimantų testeris funkcijų LCD ekranas ir LED indikatorius, tiesiog naudoti didelės ar mažos perjungti bandymo deimantų ir padaryti garsinis signalas lengvai atskirti rodmenys; metalo zondo yra elektra, kai įkaitęs metalo patarimas paliečia diamond, temperatūra nukrenta gerokai, ir elektrinių šildymo jutiklis pradės pypsėti.

Praktinių LED Didinamąjį: didinamojo stiklo įrengta 40X 25 mm/ 0.98 colių objektyvas, nešiojamų ir patikimai galite pamatyti norimą elementą, ne nerimauti, trūksta informacijos brangakmenių; Ir taip pat galite pasidalinti su savo šeimos narius ar gerus draugus mėgautis smagu.

Spalva: juoda

Medžiagos: metalas + plastikas + akrilas + aliuminio lydinys + ABS

Pakuotės Turinys:

2 * Deimantų testeris (baterijos tipas: 9V baterijos, o ne komplekte)

2 * LED didinamuoju stiklu

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos
Vertė
Kilmės Žemyninė Kinija

sku - w499103

Jūsų Įvertinimas