Žymos: proncess šunų lovos, minkšta sofa šuo, kog šunų lovos, šuo lova, ly, negabaritinių sofa-lova, ispanijos sofa šuo, sofa cma šuo, mdstop šunų lovos, joyelf šunų lovos, lv sofa šuo.

Produkto Informacija : Medžiaga: Pliušinis audinys+PP medvilnės

Spalvos: Geltona, Raudona, Rožinė, Žalia.

Dydžiai: M/L/XL

M: 55x20x17cm , tinka pet mažiau nei 2,5 KG

L : 68x25x18cm , tinka pet mažiau nei 5KG

XL: 90x30x22cm , tinka pet mažiau nei 10KG

Savybės:

Lengva priežiūra - Skalbti Mašinoje

Sukurta siekiant suteikti jūsų augintiniai, kaip ir šunys ir katės, saldaus miego

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, tai pet lova yra patvarus ir praktiškas ilgą laiką

APIE GRĄŽINIMO & GRĄŽINTI

1. Jei yra kokių nors problemų,prašome susisiekti su mumis taip greitai, kaip jūs gavo užsakymų.Mes bandysime viską, kad išspręsti problemas.

2 .Visos grąžinamos prekės turi būti įdėti į originalią pakuotę langelį ir tiesa sekimo NĖRA.yra reikalaujama, prašome konkrečias priežastis, dėl grąžinimo ir jūsų DHgate ID.

3 .Mes grąžinsime jums visą laimėti didelis sumą,gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti.Arba galite pasirinkti, kad pakeisti.

Retrun, laivybos mokestis turėtų būti apmoka pirkėjas.

APIE ATSILIEPIMUS

1.Kaip mūsų gera pirkėjas, linkime jums gali mums suteikti 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų, gavę mūsų aukštos kokybės produktus.Mes visada turime nuolaidų ar dovanų antra-pirkti klientus, kurie mums duoti teigiamų atsiliepimų.

2.Jei negavote prekės per laivybos laikas, mes ją patikrinti ir atsakyti jums kuo greičiau .

3.Jei nesate patenkintas su juo,prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, prašome leiskite mums sužinoti pirmas,ir mes galime jums padėti išspręsti šią problemą, kol jūs patenkintas .

4.Nedvejodami rašykite mums, jei į visus klausimus, mes pasistengsime atsakyti per 12 valandų.Nereikia atidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą lengvai , pasitiki mumis ir rašykite mums tiesiogiai,visi klausimai gali būti išspręsti.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.kaip įmanoma.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!!!

Specifikacijos
Vertė
Modelio Numeris 028
Yra Protingas Prietaisas NO
Modelis Kietas
Kilmės Žemyninė Kinija
Svoris 250-550g
Plauti Stilius Automatinė Plovykla
Tipas Šunys
Medžiaga Šilko
Elemento Tipas Lovos Ir Sofos
Funkcija Kvėpuojantis

sku - w497180

Jūsų Įvertinimas