Žymos: 149sm304 purkštuvai, 1000ml purkštuvai, drėkinantis gerbėjai vandens bakas, 15ml purkštuvai, metalo purkštuvai, foggers purkštuvai, purkštuvai skoda.

Antgalio Medžiaga

Nikeliuotas varis yra aukštos kokybės ir patvarus, atsparus korozijai, ir turi ilgą tarnavimo laiką.Keraminis antgalis uosto bus ne rūdžių, naudojant tikslumo įpurškimo, aukštos temperatūros varža, tikslumo apdorojimo, nekenksmingas žmogui ir aplinkai, ilgai dulkinimo atstumą ir pasiekė 3-7um.Srautas(3 KG): 0.019 gal/M.

Savybės:

Darbinis slėgis: 5-20kg / 70-140psi.

Lengvai įsukti į tinkamas rūko purkštukų atidarymo.

Ji yra lengva išardyti ir valyti išvengti užsikimšimo.

Dviejų skyrių konstrukcijos galima reguliuoti vandens srautą per sandarumą purkštuko galą forma skiriasi dulkinimo poveikis!

Superfine tūta tūta yra naudinga suteikti didelį poveikį ir užtikrina, kad purškiamo vandens / oro srautas yra koncentruota ir vienodas.

Plačiai Taikyti: Drėkinantis purkštuvo antgalis yra naudinga dulkinių vandens srautą.Ji labai tinka sodu laistymui šiltnamiuose, aušinimo sistemos, smogas sistemos, augalų maistingųjų medžiagų tiekimą, fontanai, kraštovaizdžio ekologija, purkštuvai, daržovių ir gėlių temperatūros kontrolės ir kitose srityse, kurios pasiekti dulkinių vandens srautas, drėkinimo, vandens taupymas, uodai prevencijos, dulkių, triukšmo mažinimo.Net vienu metu naudoti kelis drėkinantis antgaliai gali sukurti filmą, pavyzdžiui, fairyland poveikis

Pastaba:

Vario ir drėkinantis antgaliai turėtų būti užtikrinta, kad didelio slėgio skysčių ar dujų, naudojamų yra valomas ir filtruojamas iš anksto išvengti užsikimšimo, dažnai sukelia žalą ir purkštukų pakeitimas

Pakuotė

10 Vnt Nozzzles montavimo

10 Vnt. Antgaliai

Kištuko 1 vnt

Specifikacijos
Vertė
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija aušinimo drėkinantis sistema
Tipas Purkštuvai
Plastiko Tipas POM
PAVADINIMAS Slip-Lok Drėkinantis Antgalis Tees
Purkštuvo Tipas Siurblys
Kilmės Žemyninė Kinija

sku - w496784

Jūsų Įvertinimas