Produkto Aprašymas:

【Aukštos Kokybės】Mūsų kavos filtrai yra pagaminti iš biologiškai skaidžios gamtos knyga.Jį sudaro keturi pagrindiniai privalumai: be baliklio, jokio kvapo, jokių klijų.Jis gali sumažinti žalą originalaus skonio, sveikatos ir higienos kavos, ir tai yra saugiau naudoti.

【Puikus Skonis】popierius yra baudos tekstūros ir vienodo storio, kuri gali pašalinti didžiąją tepalas ir kavos dalelės.Šie aliejai gali sukelti kava turi būti per kartūs, išsaugant originalų skonį, kavos.

【V formos dizaino】, Kad kūgio dizainas prailgina laiką tekėti vanduo per kavos miltelių į centrą taip, kad kavos skonis daugiau mellow po vanduo lėtai prasiskverbia.Lengva nešioti, puikiai tinka kelionių, namų, biurų, restoranų ir pan.

【Didelės Talpos】Apskaičiuojamas pagal puodelis kavos per dieną, 100 tablečių yra pakankamai, daugiau kaip 3 mėnesius.Kiekvienas kavos filtras yra skirtas mažas ausis, kad tilptų ranka.Tinka bet kokiam 2-6 puodelio kavos virimo aparatas.

【Saugos ir Aplinkos Apsaugos】kavos filtro popierius yra pagamintas iš natūralios medienos plaušienos, be liuminescencinės agentai ir balikliai, išlaikyti sveiką ir ekologišką, išlaikant kavos grynas ir švelnus.

Savybės:

Pavadinimas: kavos filtravimo popierius

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: medienos plaušiena medžiaga

Produktų Sąrašas:

1 pakelis Kūgio formos Kavos Filtrai(yra 100 skaičiuoja inpack)

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【V formos Dizaino】, Kad kūgio dizainas prailgina laiką tekėti vanduo per kavos miltelių į centrą taip, kad kavos skonis daugiau mellow po vanduo lėtai prasiskverbia.Lengva nešioti, puikiai tinka kelionių, namų, biurų, restoranų ir pan.

2.【Sodraus Skonio】Popieriaus filtras pašalina dauguma aliejų ir kavos dalelių, kad kava karti.Po naudojant filtravimo popierius, kava vis dar teigia, originalus skonio kava.

3.【Aukštos kokybės Medžiagos,】 pirminės spalvos kavos filtras yra pagamintas iš suyrančios gamtinės medžiagos, popieriaus, natūralios rudos spalvos, nepalikdami jokių kenksmingų medžiagų, be jokių ypatingų kvapas, ir saugus.

4.【Pakuotėje 100 Tablečių】kavos filtrai kūgio knyga yra skirta teikti geriausias gavybos rezultatus, todėl puodelio švelnus ir skanus kavos, kuri niekada nebūna kartūs.Remiantis puodelį kavos per dieną, 100 tablečių yra pakankamai, daugiau kaip 3 mėnesius.

5.【Saugus Suyranti】Mūsų kūgio filtrai yra skirtos užvirinti stiprus, skani kava; jie visi yra kompostuoti ir pagamintas iš aukštos kokybės popieriaus, kad nebus ašara lengva užterštumo nemokamai alaus.

Specifikacijos
Vertė
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas waasoscon
Filtro Tipas Vienkartiniai Filtrai

sku - w495580

Jūsų Įvertinimas