Žymos: dažų teptuku leke, didelis raund teptuku, silikoninių dažų volelis, juoda sidabro dažų teptukas, dažų volelis vilna, dažų volelis sintetinių, stiklo dažų teptuku dizainas, nailono rožinės spalvos teptuku, keramikos dažų teptuku, epoksidinių dažų volelis.

Specifikacija:

Medžiaga: PP, kempinės, flocking plieno

Svoris: 700g

Dydis: 31.5*23*10CM

Pakuotė:

1 VNT teleskopinis strypas ilgis

1 VNT. didelė būgno vadovas

1 VNT. mažų volelio rankena

1 VNT būgno skersmuo

1 VNT puodą įpilti

1 VNT groove

Dažų Runner Pro voleliu, teptuku rankena įrankis Edger Kambarys, naudojama sienų dažai namų, biurų pastatų Dažų Volelis Runner Pro Karšto

Jei turite kokių nors klausimų, prašome kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kad padėtų jums, prašome nekelti jokių ginčų, prieš tai susisiekę su mumis.Ačiū.

Ypatybė:

1. Sutaupykite laiko, pinigų ir problemų su tradiciniais dažymo voleliai.Jokio pasiruošimo laikas, nėra popieriaus lašai, nr. juosta padengti.Tiesiog pilami dažai gali atjauninti ar sienos paviršiaus vos per keletą minučių.

2. Volelis su dažų teptukas yra taip paprasta ir lengva naudoti, kad net ir jūsų vaikui gali padėti užpildyti profesinių dažų dirbti beveik bet kokio paviršiaus.Praleisti chaosas ir dažų sienos, deniai, lubos ir baldai su visa šeima.

Naudoti patalpose ir lauke; arba padengti įbrėžimų ir dėmių tik kelias sekundes.Teptukai gali pakeisti visą savo namą ir padidinti savo vertę neregėtu greičiu.

3. Naudoti pateiktą ultra-fine, flocking frezavimo mašina ir kampinio pjovimo staklės, greitai dažų purkštuvu dėl tų sudėtinga kampų ar aplink jungiklį, kištukiniai lizdai ir durų rėmai.Pridėti visus šluotų kotus arba mop rankenos pratęsti volai ir kailis lubų trumpą laiką.

Specifikacijos
Vertė
Tipas Derinys
Vienetų skaičius 1
Kilmės Žemyninė Kinija
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Dažų & Dekoravimo
Modelio Numeris Dažų Runner Pro

sku - w49196

Jūsų Įvertinimas