Žymos: dremel priedai, Pjovimo Diskas, dremel diamond, gręžimo įrankiai, rotacinis įrankis priedai.

Produkto Aprašymas:

Lengvai DIY namuose su šiuo rotacinis įrankis dremel priedai rinkinys.Idealiai tinka namų tobulinimo,hobis, ir amatų naudoti.

Produkto Savybės:

✅ 40/105/161/217pcs ĮVAIRŪS PRIEDAI -- Apima platų rotacinis įrankis reikmenys, įskaitant pjovimo, šlifavimo, šlifavimo, galandimo, šlifavimo, graviravimo, gręžimas, valymo ir t. t.Atitinka savo "PASIDARYK pats" poreikius.

✅ PLATAUS NAUDOJIMO -- 1/8" skersmuo kotai, suderinamas su dauguma rotaciniai įrankiai.Idealiai tinka namų tobulinimo, hobis, amatų ir, ko jums reikia šlifuoti, šlifuoti, gręžti, pjauti, graviruoti ir daugiau.

✅ DAUGIAFUNKCINĖ -- Puikiai tinka visų tipų išsamus darbas.Gali būti naudojamas su kieta arba subtilus materals.Naudoti jade, keramikos, stiklo, metalo, medienos, plastiko, grūdinto plieno, ketaus, nerūdijančio plieno, ir daugiau.

Funkcijos: 1. Patvarus ir praktiškas

2. Su maža, geras, poliravimo efektas, didelis efektyvumas, mažos sąnaudos.

3. Plačiai naudojama " micro - elektroninių prietaisų, ir kitose pramonės šakose.

4. Telpa poliravimo reikia,galima naudoti metalų ir nemetalas medžiagų.

5. Tinka metalo paviršiaus valymas, derusting, šlifavimo, dulkių, šerpetų pašalinimas, poliravimas, likučių išpardavimas

Paketas apima: 40/105/161/217PCS x Rotacinis Įrankis Aksesuaras Bitų Rinkinys

Apmokėjimas: 1)www.stauto.lt palaiko visa, "MasterCard", "Maestro" Debeto Kortelės, ir pavedimu per bankų. 2)Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas nuo jūsų užsakymo, jei įmanoma.Mes tiesiog gabenti prekes į jums pagal adresą, kad jūs rašė www.stauto.lt,jei jūs norite pakeisti, palikite pranešimą, kai jūs pateikiate užsakymą.Pristatymas : 1)Paprastai sklypo atvyks į 15-45 dienų.Bet Mes negalime užtikrinti pristatymo laikas dėl visų tarptautinių siuntų, nes skirtumas muitinės kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. 2)Mes atsiųsime elementus per 1-5 darbo dienas, kai jūsų apmokėjimas yra visiškai patikrintas.Ji paketas neleidžia atvykti per 60 dienų,pasakykite mums, ir mes grąžinsime.Dydis : Visi matmenys yra matuojami vertus, theremay 0-2cm nukrypimai.Spalvos : Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisinga spalva, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.Pranešimų : 1)Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome spausti 5 žvaigždžių atsiliepimus, jei jums patinka mūsų daiktų ir paslaugų.Aš teikti konkurencingas kainas ir geresnes paslaugas visą kelią.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą dėl www.stauto.lt.Mes suprantame, kad nelaimės galite, jei užsakymo suklysti, nes mes manome, kad visos problemos bus išspręstos po aktyvus bendradarbiavimas ir geri bendravimo! 2)į Visus laiškus bus atsakyta per 1-2 darbo dienos.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Specifikacijos
Vertė
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Paketas Apima 40/105/161/217Pcs/Set
Tipas Nustatyti/Rinkinys
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris Nustatyti/Rinkinys
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas XMSJ

sku - w45459

Jūsų Įvertinimas