Gerbiami naujų ir senų klientų, sveiki: Prašome pasiimti dvi minutes pažvelgti į šias problemas, kurios gali išspręsti 90 proc. problemų jūsų užsakymą.

1. Yra visi pakabučiai, karoliai?

Visi pakabučiai ir karoliai (karoliai) šioje parduotuvėje parduodamos atskirai. (Pastaba: Tie, kurie eiti didmeninė parduodami šiuo būdu)

2. Yra dovanų dėžutė?

Pagal numatytuosius nustatymus, mes turime nepriklausomą opp plastiko sandarų maišelį pakuotės.Jei jums reikia dovanų dėžutė, jums reikia užsakyti atskirai.

3. Produkto gryno sidabro?

Medžiaga, iš sidabro papuošalai ir privalumai, palyginti su sterlingas sidabro papuošalai mūsų ornamentu medžiagų, yra visi rafinuotas iš importuotų minkštos baltos spalvos vario ir sidabro.Blizgesio yra, pavyzdžiui, sidabro, net jei pjovimo paviršius, sunku paprastiems žmonėms atskirti.Palyginti su gryno sidabro, kaina yra labai prasta; aukštos kokybės electroplated platinos sluoksnis skiria storio sidabro ir padengti apsaugine plėvele, kuri ilgą laiką spalvos stabilumas ant paviršiaus, nėra lengva išnyks, yra anti-oksidacijos ir kovos su alergija!

4. Yra vienas gabalas dropshipping palaikomi?

Vienas gabalas dropshipping yra palaikomi.Pastaba:

(1) nutarties, adresas ir gavėjo yra pristatymo adresą ir gavėjas pagal numatytuosius nustatymus.

(2) kai užsakymą, jūs privalote palikti žinutę, nurodydami, kad jis bus išsiųstas vardu klientų aptarnavimas.Jei reikia, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba!

(3) Pastaba: Po užsakymo apmokėjimo, yra sėkmingas, jei užsakymo informacija yra neteisinga, prašome kreiptis dėl grąžinamųjų išmokų, kol mes užsakymo pristatymo.Po to, kai mes užsakymo pristatymo (atsižvelgiant į prekių pristatymo metu, užsakymo, tai ne skenavimo įrašą, express pristatymas).Jei jums reikia kreiptis dėl pinigų grąžinimo, prašome susisiekti su mumis Wangwang gauti Express".Mes padarysime viską, kad padėtų jums gauti Express".Jei negalite rasti Express, pirkėjas yra atsakingas už krovinių ir prekių sukurtas, kai Express yra pristatytos.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

5. Ar bus mūsų bendrovės informacinių pristatymo?

Jei yra pranešimas, nurodantis, kad užsakymas yra išsiųstas vardu iš mūsų, mes visi esame neutralioje pakuotėje, OPP sandarų maišelį.Jokio pristatymo užsakymas bus išleistas pristatymo, ir jokios informacijos apie mūsų bendrovę liko.Prielaida yra, kad jūs turite palikti pranešimą kai užsakymą!Priešingu atveju, visa atsakomybė negali būti laikoma atsakinga.

6. Ką express yra siunčiama?

Pagal numatytuosius nustatymus, YTO Express yra siunčiamos; Skubių elementai gali būti siunčiami SF, papildomas krovinių reikalingas.

7. Kada prekės bus pristatomos?

Užsakymą iki 5 pm ir pristatyti jį tą pačią dieną.Užsakymas bus pristatytas kitą dieną po 5 val.Kurjeris atėjo gauti prekes naktį, ir mes taip pat, įveskite užsakymo numerį naktį.Prašome palaukti kantriai, nereikia raginti!

Dėl kitų klausimų, prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą!

7 tvarkymas ir pritaikymas

Remdamasi savo gamyklą, bendrovė teikia klientams asmeninį tvarkymas ir pritaikymas paslaugos.

Pirkliai, tik reikia suteikti produktų mėginių ar aiškias nuotraukas produkto informacija ir susiję dydžiai, ir mes galime pritaikyti juos pagal šiuos.

Mūsų bendrovė bus įvertinti ir patikrinti gaminius pagal individualų klientų poreikius.

Gamybos metu, pirkliai, reikia iš anksto pelėsių, kaina, nuo 0 iki 100 juanių.Mūsų įmonė yra bendrauti, patvirtinti ir patikrinti mėginių, pagamintų per atvirkštinio formą, ir mūsų bendrovės įgyvendinimo gamybos.

Už didelės vertės individualų užsakymus, pirkliai, reikia iš anksto 20-50% pradinės lėšos pagal individualų kiekis prieš gamybą.

Specifikacijos
Vertė
Modelio Numeris DJ164
Elemento Tipas Žiedai
Pakuotė nepriklausoma pakuotė
tinka dovanų teikimas kartų Vestuvės
Stilius Klasikinis, Unisex, mados OLIS
Spalva Auksas X žiedas, silver X žiedas
Prekės Nr. DJ164
Medžiaga Metalo, vario
Metų sąrašas/sezonas Vasaros 2022
Suderinamumas Viskas Suderinama
Proga Šalis
Populiarus elementai geometrija
Produkto kategorija papuošalai
Kilmės Žemyninė Kinija, Shanwei
Dydis No. 5, No. 6, No. 7, No. 8, No. 9, No. 10
Bauda ar Mados Mados
Nustatymo Tipas Nematomas Nustatymas
CN Zhejiang
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno, Titano
Inkrustacijos medžiaga Cirkonis
prekės ženklas Dekoratyvinis šaltinis
Formos\modelis Nereguliarus
Pardavimo serijos numeris DJ164
Funkcija Nuotaika Tracker
Gamybos Nr. DJ164
Prekės Pavadinimas DAIHAO
Tipas žiedas, žiedas
Lytis mylėtojai
Paviršiaus Plotis 6mm
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Individualų tvarkymo Taip
Modeliavimas Geometrinis modelis

sku - w28044

Jūsų Įvertinimas