Žymos: riešo kanalo apyrankė ant riešo nykščio rankų paramą raštas, glock petnešomis, artritas pirštinės, artritas pirštinės moterims, nykščio įtvaras, Pirštų raštas.

Adantages:

Neturi įtakos veiklos: Super plonas dizainas, tinka rankų, ne ištinęs, ir neturi įtakos bet kokių rankas

Elastinga: Priima elastiniai tvarsčiai nustatyti nykščio ir riešo skausmą.

Kvėpuojantis/odos draugiškas: naudoti pažangias ekologiškas odos draugiškas medžiagas, minkštas, orui ir patogūs, patogiau nei bet kuris kitas riešo apsaugų.

Techniniai duomenys:

Dviejų tipas: Kairę Ranką, Dešinę Ranką (galima pasirinkti)

Medžiaga: 80% Nailonas,20% Medvilnė

Spalva: Juoda

Dydis: M/L

Dydis M: Tinka riešo perimetras: 15-17cm/5.9-6.7 colių

Dydis L: Tinka riešo apimtis 17-19cm/6.7-7.5 colių

Paketas apima:

1Pcs*Riešo Nykščio Parama

Apie šią prekę:

【Ekstremalių Patogus Audinys】Tai Riešo Thumbs Paramos priima 100% aukščiausios kokybės audinio, kuris yra labai odos draugiškas, minkštos, patogus, lengvas, kvėpuojantis, be prakaito ir bet kokio sudirginimo.Išlaikyti savo sužeisti nykščio, riešo ir rankos, sausa ir paspartinti ekonomikos atsigavimą.

【Nykščio & Riešo Skausmo】iš Karto nykščio skausmas ir nuovargis paramos.Ji gali stabilizuoti ir palaikyti savo silpna arba sužeista nykščio sąnarių ar gerklės raumenys.Padėti jums gauti atleidimą nuo skausmai, gerklės, patinimas, uždegimas, kurį sukelia "blackberry" nykščio, silpnas pirštas, artritas, raiščių ašaros, zwichnięty vertus, tendinitas, pasikartojantis stresas, traumos, CMC, Carpel Tunelio Sindromas, ir dar daugiau!

【Puikų Stabilumą】Bendable įtvaras gali veiksmingai stabilizuoti ir paramos silpnas nykščio, o siūlo laisvas kitų skaitmenų.Atsigauti nuo traumų ir patogu kasdieninę veiklą, text, golfas, dviračių sportas, žaidimų, rašyti, rašyti ir žaisti skaitmeninių produktų, pavyzdžiui, telefono

【Individualų Tinka】Ji yra labiau universalus ir praktiškas, su reguliuojama dirželiai, kurie tinka individualų suspaudimo.Įrengta tvirtas ir patvarus klijuoti juostele, nykščio įtvaras yra universalus, naudinga ir daugiafunkcinis.Jūs esate leidžiama gauti individualų tinka ir maksimalų stabilumą.

【Praktinių & Universalus】Jis yra universalus ir pritaikomas.Ergonomiškas dizainas leidžia nešioti ir kilimo ji lengvai.Tikrai universalus ir naudingas.Jis idealiai tinka kasdieninei veiklai.

【Plauti Patarimai】, Mes rekomenduojame, kad nykščio įtvaras gali būti lengvai valomi pagal šepečiu ar drėgna šluoste į neutralus ploviklis temperatūroje iki 30°C. skalbimo Mašinų ir skalbti rankomis draudžiama.Ji negali būti supiltos į vandenį ilgesnį tarnavimo laikas klijai.

Specifikacijos
Vertė
Kilmės Žemyninė Kinija
Riešo Įtvaras, skirtas Riešo kanalo Reguliuojamas Riešo Parama Petnešomis
Riešo Skausmas Sausgyslių patempimas
Riešo Suspaudimo Wrap su Skausmo dėl Artrito, Sausgyslių
Medžiaga Kompozicinė medžiaga
įtvarai Kairėje
Dešinės Pusės Rankos Suspaudimo Vertus Parama Traumų
Prekės Pavadinimas JUUMMP
Spalva Juoda, Smėlio spalvos, Juoda
Modelio Numeris A02633
Dilbio Įtvaras Dirželis Raštas Reguliuoti Plieno Apyrankė
Piršto Įtvaras Riešo Kanalo Tunelio Sindromas Profesinės Riešo Parama Įtvaras Artritas Grupė
Dydis M/L
Pardavimas Didmeninė/Drop Laivyba
Taikoma Žmonių Suaugusiųjų
SPORTAS Riešo Kanalo Tunelio Riešo Parama Pagalvėlės

sku - w25278

Jūsų Įvertinimas