Rankena Stiprumo Testeris, 396Lbs/180Kg Skaitmeninis Rankos Dinamometras su šlapia Danga Stiprumo Matuoklis USB LCD Ekranas, Rankinio Rankena Dinamometro

[Didelio Tikslumo]Ši danga stiprumo testeriai yra įrengta didelio tikslumo padermės daviklis, jutiklis, kuri gali tiksliai išmatuoti rankena stiprumo iki 396 svarų, su skyriaus 0.2 svarų / 0,1 kg.

[Ryškus Ekranas ir USB Įkrovimo]naujai atnaujintas ryškios ekrano funkcija rankena stiprumo testeris leidžia jums aiškiai matyti, rodmenų rankena stiprumo testeris tamsioje aplinkoje.Jį galima įkrauti naudojant USB laidą, kuris yra labiau ekologiškas.Tradicinis AAA baterijos (neįtraukta) taip pat gali būti naudojamas.

[Lengva Naudoti]didelis LCD ekranas aiškiai grip stiprumo matuoklis rodo visas išmatuotas vertes tame pačiame ekrane.Rodomi matavimo vertės yra vartotojo kodą, amžiaus, lyties, rankena vertė svarais arba kilogramais, ir rankena statusą.Maksimalus sukibimas vertės ekranas ir silpna, normali, ar stipri galios lygis gali būti išsaugoti ir lengvai priminė palyginimui.

[Automatinis Saugojimo]rankos dinamometras su šlapia danga stiprumo prietaisas gali saugoti iki 19 vartotojui-neskaidomas duomenų, ir jų duomenys gali būti peržiūrėtas bet kuriuo metu, kai to reikia; Po egzamino, rankena stiprumo testeris gali rodyti kiek rankena koncentracija padidėjo arba sumažėjo, šiuo metu.

[Įvairiomis Progomis]Skaitmeninės rankos dinamometras labai tinka sporto, mokymo, sporto, šeimos ir klinikiniam naudojimui.Rankena tyrimai yra būtini sporto, pavyzdžiui, alpinizmas, imtynių ir gimnastika, ir tai yra taip pat svarbus rodiklis bendrą sveikatą.

Maitinimo režimas: USB įkrovimo/2xAAA baterijos (neįtraukta)

Spalva: juoda

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

1 * Elektroninė Rankena (neįtraukti baterija)

1 * USB kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos
Vertė
Kilmės Žemyninė Kinija

sku - w24083

Jūsų Įvertinimas