Žymos: padengti, "porsche macan, Galiniu langu, panamera brūkšnys laikrodis.

Viršutinės Centras Brūkšnys Apima Prietaisų Skydelis Chronometras 970 552 151 01 OA6 Pakeisti Panamera 2010-2016

Savybės: 1. Įmontuoti: Dėl pradinius gamintojo standartas, prietaisų skydelis viršutinis dangtelis yra geras pakaitalas Panamera 2010-2016.

2. OEM Numeris: pakeisti gamintojas dalies numeris nuorodos yra 970 552 151 01 OA6, jis gali suprasti, puikus rungtynės.

3. Puikus Rungtynės: Profesinės gamybos, viršutinė centras brūkšnys apima su chronometras tiks jūsų transporto priemonės pat.

4. Kokybės Medžiaga: Viršutinė centras prietaisų skydelio apdaila yra pagaminti iš premium ABS medžiaga, tvirtas ir patvarus, gali susidoroti su atšiaurios aplinkos.

5. Geras Pakeitimas: Šis apdaila yra gražus pakeisti originalių dalių ir atnaujinti savo automobilį su daugiau prabangos ir unikalus prietaisų skydelio išvaizdą.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Viršutinis Centras Prietaisų Skydelio Dangtelį

Medžiaga: ABS

OEM: 970 552 151 01 OA6

Įmontuoti:

Pakeisti Panamera 2010-2016

Paketų Sąrašo: 1 x Viršutinė Centras prietaisų Skydelio Dangtelį

1 x Chronometras

1 x Laidas Pajungti

1 x Dekoderis

Pastaba: 1. Prašome patikrinti, šifras savo punktas, atitikimo informacijos nuoroda tik. 2. Jei nežinote prekės, prašome susisiekti su mumis prieš perkant, kad būtų išvengta nereikalingų grįžti, ačiū!

Kaip naudoti: 1. Atlaisvinkite sagtis dekoratyviniai padengti originalių automobilių priemonė 2. Pašalinti dekoratyvinis dangtelis originalus automobilinis 3. Pašalinti oro išleidimo kairėje pusėje centrinis kontrolės ekranas 4. Išleidimo sklendė su oro išleidimo dešinėje pusėje centrinis kontrolės ekranas 5. Išleidimo sklendė, iš dešinė oro išleidimo angos konsolė 6. Po atlaisvinus sagčių iš abiejų pusių oro lizdo, nuimkite visas apdailos skydelis 7. Įjunkite automobilio ir nustatykite pavarą į paskutinę D poziciją, tada išjunkite maitinimą ir atsukite dangtelį plokštė varžtas pašalinti apdaila ir ekraną, 8. Judėti ekrane iš 9. Kad 3P kištuką chronometras diržai yra įdėta iš taško A į tašką B ir prijungtas prie chronometras 10. Didelis kaištis dekoderis yra perduodami dideli prijungti CD grotuvą 11. Įdėti viršutinė dalis CD ir stumti dekoderis pajungti į skylę kartu 12. Pradėję automobilio, bandymo ten yra ne problema, tada atkurti viskas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. \ 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. Tarnavimo LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.stauto.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Specifikacijos
Vertė
Kitos Dalies Numeris 970 552 151 01 OA6
Elemento Ilgio 1
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiagos Tipas ABS
Paskirties Transporto priemonės Viršutinės Centras Brūkšnys Bezel
Elemento Aukštis 1
Gamintojas Dalies Numeris 970 552 151 01 OA6
OEM NO. 970
Prekės Svoris 870g
Elemento Plotis 1
Specialios Funkcijos Viršutinės Centras Brūkšnys Apima
Šalis/Regionas Gamyba CN
Mainų Dalies Numeris 970 552 151 01 OA6
Prekės Pavadinimas VGEBY

sku - w19897

Jūsų Įvertinimas